nga: Andrea Lorenzo Capussela

 

Përshkrimi i librit:

 DEMOKRACIA, KORRUPSIONI DHE BE-JA NË BALLKAN Ideja e pavarësimit të Kosovës ishte ajo të bëhej demokraci e fortë dhe stabile. Por doli të jetë shtet i brishtë, i cili ende e kërcënon stabilitetin e Ballkanit dhe sigurinë e brendshme të Evropës. Lexoni se si EULEX-i u dëshmua frikacak dhe pasiv në luftën kundër elitës kosovare – duke shmangur dhe hequr dorë nga rastet ku hetoheshin politikanët e lartë kosovarë. Duke pasur për pasojë vetëm forcimin e krimit dhe korrupsionit në Kosovë. Shtetndërtimi në Kosovë - demokracia, korrupsioni dhe BE-ja në Ballkan nga Andrea Lorenzo Capussela

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botimet Koha

Botuar në: 2012

ISBN: 978-9951-685-22-1

Formati: me kapak të hollë

 

Shtetndërtimi në Kosovë - Andrea Lorenzo Capussela

SKU: 978-9951-685-22-1
CHF18,50Price