nga: James Allen

 

Përshkrimi i librit:

Allen shpjegon në këtë libër se një zemër e mirë, një mendje e kthjellët, një njeri i pastër e i sinqertë, me objektiva në jetë, i pajisur me humor, është i ekspozuar për nga suksesi në krahasim me një mendje ose zemër të keqe, kriminale e dashakeqe. Siç e shpjegon edhe vetë titulli i librit në fjalë, autori Allen perifrazon se njeriu vepron në thelb ashtu siç mendon. Aty vlerësohet se një mendje e mbrapshtë, e errët, është e prirë për të rënë në batakun e së keqes. E kundërta ndodh me zemrat e çiltra dhe me njerëzit që shpërndajnë kudo harmoni dhe gëzim të madh. Allen thekson se edhe jeta e njeriut bëhet sipas asaj që ka në mendje njeriu. Një mendje e shëndoshë, që nuk merret as me kritika dhe as me boshësi, me synime të qarta, ka predispozitën për të “krijuar” njeriun e suksesshëm. Sipas tij, arritjet në jetë të një njeriu janë drejtpërdrejtë rezultat i mendimeve të tij.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Pema

Botuar në: 2016

ISBN: 978-9951-721-17-2

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 70

Siç mendon njeriu - James Allen

SKU: 978-9951-721-17-2
CHF11,00Price