nga: Dale Carnegie

 

Përshkrimi i librit:

Dale Carnegie - Si të krijojmë marrëdhënie të dobishme dhe të fitojmë besimin e njerëzve
▪︎ ▪︎ ▪︎
Ndër zotësitë që do të mësoni në këtë libër janë:
• Si të bëheni një njeri karizmatik.
• Si të bëni miq të rinj dhe të mbani miqtë e vjetër.
• Si të ushtroni ndikim te njerëzit me të cilët ndërveproni duke krijuar një mjedis bashkëpunues, bashkërendues dhe kolegjial.
• Si të ndërtoni besim.
• Si të vlerësoni e të kuptoni karakteret e të tjerëve për të pasur marrëdhënie më të efektshme me ta.
• Si t’i shisni idetë, konceptet dhe sugjerimet tuaja lidhur me punën, lidhur me familjen e shokët dhe sigurisht me tërë njerëzit me të cilët keni lidhje.
• Si të veproni e reagoni kur keni të bëni me njerëz të vështirë.
• Si të mos pajtoheni pa qenë të mërzitshëm.
• Si t’i kuptoni dhe t’i zotëroni emocionet tuaja duke arritur të kuptoni emocionet e të tjerëve.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Pema

Botuar në: 2020

ISBN: 978-9951-721-92-9

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 230

Si të krijojmë marrëdhënie të dobishme dhe të fitojmë besimin e njerëzve -D.C

SKU: 978-9951-721-92-9
CHF18,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë