nga: Dale Carnegie

 

Përshkrimi i librit:

Njëri nga njerëzit më të pasur në botë, Warren Buffett, e admironte kaq shumë mendësinë dhe mësimet e Dale Carnegie-t, saqë me të drejtë shprehej: "Në zyrën time nuk do ta shihni të varur diplomën nga Universiteti i Nebraska-s. Nuk do ta shihni të varur as diplomën nga Universiteti i Columbia-s. Në zyrën time do ta shihni të varur certifikatën e diplomimit 'Dale Carnegie' të cilën e mbaj me shumë krenari.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botime Pema

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9951-721-73-8

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 180

Si të mposhtësh shqetësimet dhe stresin - Dale Carnegie

SKU: 978-9951-721-73-8
CHF18,50Price