nga: Dale Carnegie

 

Përshkrimi i librit:

Çdo mosmarrëveshje me të cilën përballemi në jetën tonë ngërthen potenciale, pozitive a negative qofshin. Ato mund të jenë burim frymëzimi, sqarimi, mësimi, shndërrimi, rritjeje apo zemërimi, droje, turpërimi, mbylljeje në vetvete, si dhe qëndrese. Zgjedhja nuk është në dorën e kundërshtarëve tanë, por në dorën tonë, si dhe në vullnetin tonë për t’u përballur dhe për t’u marrë me to.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Pema

Botuar në: 2020

ISBN: 978-9951-721-89-9

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 200

Si t'i zgjidhësh mosmarrëveshjet në jetë - Dale Carnegie

SKU: 978-9951-721-89-9
CHF18,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë