nga: Vasil Naçi

 

Përshkrimi i librit:

Autor i përcjell lexuesit informacione, eksperienca dhe këshilla mbi sjelljet e duhura dhe komunikimin e mençur si baza për të krijuar respekt, për të jetuar bukur dhe në harmoni me veten, familjen kolegët dhe komunitetin. Në mënyrë të natyrshme lexuesi zbulon se sot kërkohet të kesh sjelljet e duhura në çdo moment me të gjithë, kërkohet të kujdesesh për marrëdhëniet që të mundesh të fitosh mendjen dhe zemrat e njerëzve. Autori ndan me lexuesit këshilla se si të flasësh hapur dhe të jesh i pëlqyeshëm në të njëjtën kohë, si të kujdesesh për hijeshinë në paraqitje dhe mençurinë ne komunikim.

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Agna Leadership academy

Botuar në: 2018

ISBN: 978-9928-150-31-8

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 168

Sjellja e pëlqyeshme& Mençuria në komunikim - Vasil Naçi

SKU: 978-9928-150-31-8
CHF22,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë