Përshkrimi i librit:

Themeluesit të kompanisë “Apple”.

Jobsi i kërkoi biografit të mirënjohur, Walter Isaacson, një nga menaxherët e CNN-it dhe revistës “Times”, të shkruante biografinë e tij. Në këtë libër gjenden më shumë se dyzet intervista të bëra në një periudhë dyvjeçare me Steve Jobsin, si dhe mbi njëqind intervista me shokë, familjarë, kundërshtarë, konkurrentë dhe kolegë. Ky libër rrëfen jetën e themeluesit të kompanisë “Apple” nga lindja e deri në vdekjen e tij të bujshme. Aty zbulojmë, jo me pak habi, se si ky njeri aq krijues e i vullnetshëm, ishte edhe një maniak i përsosmërisë, një individ i egër, pa shumë skrupuj, me një karakter shumë të vështirë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botime Pegi

Botuar në: 2012

ISBN: 978-9928-124-74-6

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 638

Përmasat e librit: 151 x 230 x 30 mm

Steve Jobs - Walter Isaacson

CHF24,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë