nga: Haqif Mulliqi

 

Përshkrimi i librit:

Haqif Mulliqi  lindi në Pejë (1960). Shkollimin fillor, të mesëm dhe studimet themelore i mbaroi në Prishtinë. Studimet master për psikologji i kreu në Tiranë. Ka magjistruar në Universitetin Shtetëror të Tetovës. Ka doktoruar në Qendrën e Studimeve Albanologjike në Tiranë në fushën e antropologjisë, dramës dhe teatrit. Ka botuar mbi 40 drama, tre libra studimorë nga fusha e dramës dhe teatrit, 300 kritika  teatrore, analiza, recensione si dhe trajtesa për dramën, filmin dhe teatrin.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Armagedoni

Botuar në: 2020

ISBN: 978-9951-780-2-1

Formati: me kapak të hollë

Strindbergu, një histori e shkurtër në dramën moderne - Haqif Mulliqi

SKU: 978-9951-780-2-1
CHF26,00Price

    Produkte të ngjashme