nga: Sheryl Sandberg

 

Përshkrimi i librit:

Në librin "Të bëjmë përpara", Sheryl Sandberg shqyrton pse ngjitja e grave në rolet udhëheqëse ka mbetur në vendnumëro, shpjegon shkaqet kryesore dhe propozon zgjidhje bindëse dhe të logjikshme, të cilat mund t'i japin fuqi grave për të shpalosur potencialin e tyre të plotë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botime Pegi

Botuar në: 2013

ISBN: 978-9928-162-91-9

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 294

Të bëjmë përpara

CHF22,50Price