nga: Ernest Hemingway

 

Përshkrimi i librit:

Ernest Hemingway në romanin e tij të rëndeshishëm “Të kesh dhe të mos kesh” përshkruan me mendjemadhësi vuajtjet individuale të atyre që kanë dhe të atye që skanë, si dhe krijon një nga portretet në delikate dhe më prekëse në krijimtarinë e tij. Zbavitës dhe tragjik, i gjallë dhe poetik, me një ndikim të jashtëzakonshëm emocional. Në këtë roman shumë realist, e, megjithatë, çuditërisht delikat e të guximshëm, Hemingway e ngre aventurën e madhe letrare në një nivel të ri.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Onufri

Botuar në: 2007

ISBN: 978-99943-42-21-1

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 184

Të kesh dhe të mos kesh - Ernest Hemingway

SKU: 978-99943-42-21-1
CHF12,50Price