nga: Harville Hendrix

 

Përshkrimi i librit:

Filozofia e përditësuar e Dr. Hendrix ndihmon për të eleminuar gjithë negativitetin e marrëdhënies së përditshme tek çiftet dhe lejon lexuesit e këtij botimi që të përfitojnë nga zbulimet e tij të vazhdueshme gjatë një pune prej dy dekadash. Komente mbi librin "Nuk njoh guidë më të mirë për çiftet se sa ata që dëshirojnë vërtetë një marrëdhënie të pjekur." M. Scott Peck, autor "Të marrësh dashurinë që do" është një Libra i mrekullueshëm, libri më i mprehtë dhe bindës që kam lexuar ndonjëherë në problemet e ngatërruara të marrëdhënieve martesore." Ann Roberts, presidente e fondit të familjes Rockfeller "Ky Libra do të ndihmojë të gjithë çiftet për të gjetur dashurinë që duan, të fshehur në konfuzionet e veta të një marrëdhënieje të ngushtë dhe intime. Nuk kam parë kurrë më parë parime të tilla të zbatueshme dhe në fakt funksionojnë." James A. Hall "Të marrësh dashurinë që do" siguron një hartë rrugësh për partnerët që kërkojnë një shteg për një marrëdhënie intime, pasionante dhe miqësore. Ky është libri më praktik që kam parë ndonjëherë për të kuptuar marrëdhëniet intime." Marion Solomon Mbi autorin Harville Hendrix, Ph. D. në partneritet me bashkëshorten e tij, Helen Lakelly krijuan Terapinë e Marrëdhënies Imago, një proces unik shërues për çiftet, për ata që duan të krijojnë një lidhje afatgjatë në çift si dhe për prindërit. Të dy bashkë ata kanë më shumë se tridhjetë vjet përvojë si edukatorë dhe terapistë. Puna e tyre është përkthyer në më shumë se pesëdhjetë gjuhë të botës dhe metodën e tyre Imago e praktikojnë dymijë terapistë në mbarë botën.

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: OMBRA GVG

Botuar në: 2012

ISBN: 978-9928-06-030-3

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 402

Të marrësh dashurinë që do: një udhëzues për çiftet - Harville Hendrix

SKU: 978-9928-06-030-3
CHF22,00Price