nga: Daniel Kaheman

 

Përshkrimi i librit:

Botimi i këtij libri përbën një ngjarje historike, njëlloj siç ka qenë botimi i veprave të tilla si "Pasuria e kombeve" e Adam Smithit apo "Interpretimi i ëndrrave" i Sigmund Frojdit.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botimet IDK

Botuar në: 2011

ISBN: 978-9928-136-22-0

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 531

Të menduarit shpejt dhe të menduarit ngadalë

CHF22,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë