Përshkrimi i librit:
Seria e librave për fëmijë 4-7 vjeç:

Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëve. Zbulimi botës përmes lojës, Ilustrime të këndshme për fëmijë të kësaj moshe studiuar nga specialistë të fushës.

Pse? Kur? Si?

Të zbulojmë trupin tonë

  • Pse marrim frymë?
  • Kur duhet t'i pastrojmë dhëmbët?
  • Si shohim dhe si dëgjojmë?

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Albas

ISBN:978-608-237-065-1

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 10

Grupmosha: mbi 3 vjeç

Të zbulojmë trupin tonë

SKU: 978-608-237-065-1
CHF22,50Price