nga: Brian Tracy

 

Përshkrimi i librit:

Takimet nuk janë shpërdorim i kohës - në rast se ato menaxhohen siç duhet. Duke u nisur nga përvoja e tij në fushën e konsulencës, Brian Tracy, ka mësuar në praktikë se çfarë funksionon në takime dhe çfarë jo. Tani, në këtë udhëzues konciz, ai zbulon idetë për t’i bërë takimet një mjet më të fuqishëm për të zgjidhur probleme, marrë vendime, shkëmbyer ide - dhe për të arritur rezultate shpejt. Takimet janë menaxhim përmes veprimit.  Sigurohuni që takimet tuaja të jenë të efektshme dhe që i kënaqin të gjithë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Damo

ISBN: 978-9951-642-93-4

Viti i botimit: 2019

Faqe: 92

Takimët që sjellin rezultate - Brian Tracy

SKU: 978-9951-642-93-4
CHF14,00Price