nga: Albin Mehmeti


Përshkrimi i librit:

Tregimet e këtij libri, sipas një shënimi të kritikës së re Ardona Bullatovci, edhe mund të lexohen sistematikisht, por edhe të shkëputur nga njëri-tjetri. Ajo që i lidh bashkë këta tregime është mjedisi, është shoqëria, e cila mund të jetë e Kosovës për shkak të toponimisë së vendit, por dhe mund të jetë e huaj për shkak të skenave të paraqitura, në të cilat personazhet janë shumë dramatikë, pasi veprojnë brutalisht: therin me qelq dhe me thika njerëz dhe po të njëjtit gjuajnë me revole të kalibrave të ndryshme edhe brenda objekteve, edhe jashtë tyre.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Armagedoni

Viti i botimit: 2020

ISBN: 978-9951-697-69-9

Formati: me kapak të hollë

Telegrami dhe tregime tjerë - Albin Mehmeti

SKU: 978-9951-697-69-9
CHF16,50Price