nga: Manfred G. Schmidt

 

Përshkrimi i librit:

Hyrje në teoritë klasike dhe moderne të demokracisë, nga Aristoteli deri sot. Klasifikimi i vendeve sipas performancës dhe pozicioni i Shqipërisë. A ka deficite të demokracisë Bashkimi Europian dhe parashikimi për të ardhmen.

 

Libri është shkruar për një publik më të gjere u drejtohet studiuesve dhe atyre që mësojnë lendën e shkencave politike dhe disiplina të përafërta me të, sidomos histori, filozofi, jurisprudencë, sociologji, pedagogji dhe ekonomi, si dhe atyre që janë të interesuar për çështje të demokracisë.

 

Shtëpia Botuese: 978-9928-115-18-5

Botuar në: 2012

ISBN: 978-9928-286-98-7

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 598

Teoritë e demokracisë - Manfred G. Schmidt

SKU: 978-9928-115-18-5
CHF37,00Price