Përshkrimi i librit:

Zëri i saj tingëllonte ende kur veshjet e saj u rrëzuan në dysheme. U shtrinë në krevatin e ngushtë, trupat e tyre u kapluan, tani nuk ekzistonte më asgjë- as njerëzit e tjerë, as kohërat e tjera… Ata ishin të vetmit njerëz në botë, të ardhur nga kohëra që s’mbaheshin mend… Kujtonin vetëm çastin e shkurtër të pasionit, ndërsa kur përfundoi gjithçka, u shtrinë të ngjeshur ngushtë me njëri-tjetrin dhe fjetën deri në agim.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Fan Noli

Botuar në: 2012

ISBN: 978-9995-686-82-6

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 466

Përmasat e librit: 145 x 204 x 33 mm

Udhëkryqi -Danielle Steel

SKU: 978-9995-686-82-6
CHF22,50Price