nga: Klinika Mayo

 

Përshkrimi i librit:

Libri "Udhërrëfyes për një shtatzëni të shëndetshme" është një burim i besueshëm dhe shumë i rëndësishëm për prindërit e ardhshëm. Në këtë libër do të gjeni: këshilla mjekësore për nënat dhe baballarët e ardhshëm; informacione për planifikimin e shtatzënisë dhe problemet e fertilitetit; informacione javore për rritjen dhe zhvillimin e fetusit; përgjigje për pyetjet e vështira ose të sikietshme; këshilla për ushqyerjen, ushtrimet gjimnastikore dhe shtimin në peshë; këshilla praktike për punën, udhëtimet dhe prindërimin.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botimet Living

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9928-216-57-1

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 527

Udhërrëfyes për një shtatzëni të shëndetshme

CHF32,90Price