nga: Franz Nopcsa

 

Përshkrimi i librit:

Studimet dhe udhetimet e para (1897-1905) Periudha e universitetit. Me kalë dhe me kembë nëpër Bosnje dhe Lika. Vullnetar për një vit. Udhëtimi i parë në Itali. Meran. Familja Buchholz. Milano. Venecia. Udhëtime studimi në Gjermaninë jugore. Udhëtimi në Greqi. Njoh baronin Burian. Maqedonia dhe marrëdhëniet e atyshme. Udhëtimi i parë në Kostandinopojë. Vështirësitë në doganë. Mbi Athinën dhe Shkupin. Udhëtimi me kalë nëpër Shqipëri. Udhëtime studimi. Edhe një herë në Konstandinopojë. Shëtitje në Egjipt. Buzë shkretëtirës.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Plejad

Botuar në: 2007

ISBN: 978-9995-661-97-7

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 688

Udhëtime nëpër Ballkan - Franz Nopcsa

SKU: 978-9995-661-97-7
CHF29,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë