Përshkrimi i librit:

Guliveri, niset për një udhëtim në inditë lindore, por rastësia e bën të përjetojë Aventura të mëdha në tokën e Lliputëve dhe në mbretërinë e Bordbingnagut.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Dija

Botuar në: 2019

ISBN: 978-9951-507-92-9

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 63

Grupmosha: (9-15) vjeç

Udhëtimet e Guliverit - Jonathan Swift

CHF7,50Price

  Thjesht paguani online
  Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

  Mundësitë e pagesës

  Transporti

  Socials

  • Facebook
  • Instagram

  Përfitoni nga ofertat tona

  Regjistrohu për newsletter tonë