nga: Emilios Solomou

 

Përshkrimi i librit:

Një roman që endet midis të shkuarës dhe të tashmes,midis hakmarrjes dhe detyrës,midis dashurisë dhe urrejtjes.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Toena

Botuar në: 2018

ISBN: 978-9928-277-02-2

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 504

Urrejtja gjysma e hakmarrjes - Emilios Solomou

SKU: 978-9928-277-02-2
CHF22,50Price