Përshkrimi i librit:

"Uta e maleve", i autores Tefta Kelmendi dhe i bazuar në eksperience personale të alpinistes Uta Ibrahimi, përshkruan udhëtimin e Utës nga fëmijëria e deri në ngjitjen e majës së malit më të lartë në botë, Malit Everest. Ky libër ka përmbajtje edukative, ku trajtohen temat si mbrotja e natyrës, të drejtat e grave, dhe puna si mjet drejt suksesit. Qëllimi i librit është që ti frymëzojë fëmijët që të shohin mundësitë e mrekullueshme që sjell jeta, shumë prej tyre përtej të zakonshmës, dhe të rris kurreshtjen dhe besimin e tyre që ëndrrat mund të realizohen. Ky është libri i parë i autores Tefta Kelmendi dhe Uta Ibrahimi, dhe pritet që të vazhdohet edhe me libra tjerë të ilustruar, për fëmijë.

 

Detaje të librit:

ISBN: 978-9951-900-30-0

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 36

Uta e Maleve - Tefta Kelmendi

SKU: 978-9951-900-30-0
CHF16,50Price