nga: Steve Harvey

 

Përshkrimi i librit:

"Vepro si grua, Mendo si burrë" botimi i Stiv Harvei korri sukese në shumë vende të botës, aq sa regjizorët nuk hezituan për ta bërë pjesë të kinomatografisë. Botimi tashmë vjen në shqip ku burrat flasin dhe të drejtojnë për të dashurat, përshkruajnë intimitetin me to dhe premtimet.

Po ky roman është dhe për femrat që ëndërrojnë për një raport pasionat, për një lidhje afatëgjatë dhe kurorëzim martese. Po kur ato zhgënjehen nga meshkujt? Në këtë rast autori thotë se si gratë fshijnë mitet e thuruara për to.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botart

Botuar në: 2013

ISBN: 978-9928-116-352

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 199

Vepro si grua, mendo si burre - Steve Harvey

SKU: 978-9928-116-352
CHF19,50Price