nga: Douglas Murray

 

Përshkrimi i librit:

Vdekja e çuditshme e Europës është rrëfimi më i shitur në botë mbi një kontinent dhe një kulturë të kapuyr në aktin e vetëvrasjes, i pdërditësuar tani me materiale të reja, duke marrë parasysh zhvillimet që nga botimi i toij i parë. Këto përfshijnë ndryshime të shpejta në dinamikën e politikës globale, të udhëheqjes globale dhe të qëndrimeve terroriste në të gjithë Europën.

Ky libër është vlerësuar si libri më i mirë politik i vitit. Nuk do të pendoheni asnjëherë se përse e keni lexuar këtë libër.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botart

Botuar në: 2018

ISBN: 978-9928-286-01-7

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 364

Vetëvrasja e Europës - Douglas Murray

SKU: 978-9928-286-01-7
CHF23,00Price