nga: Vincent Descombes

 

Përshkrimi i librit:

Në këtë vepër, Descombes risjell në vëmendje temat dhe autorët kryesorë të filozofisë së shek. XX (që nga Sartre e Merleau – Ponty, deri te Althusser, Deleuze, Foucault, Lyotard e të tjerë), duke risjellë një pjesë të kontekstit historiko – politik të periudhës që mbulon, si dhe duke zhvilluar një "diskutim filozofik" mbi këto tema dhe autorë.

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Pika pa Sipërfaqe

Botuar në: 2017

ISBN: 978-9928-185-42-6

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 255

Vetja dhe tjetri: Dyzet e pese vjet te filozofise franceze (1933-1978)- Vincent

SKU: 978-9928-185-42-6
CHF18,50Price