Përshkrimi i librit:

Leoja i vogël ka një anije të bukur. Përmes këtij libri tregohet se si një ditë ai niset për peshkim me anijen e tij. Por, për të drejtuar një anije, duhet të jesh kapiten i zoti dhe të kesh trup atleti!

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Albas

Botuar në: 2013

ISBN: 978-608-237-035-4

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 14

Grupmosha: 0-2 vjeç

Vogëlushi: Anija e Leos -Emilie Beaumont

SKU: 978-608-237-035-4
CHF14,50Price