nga: Ag Apolloni

 

“Zazen” trajton fatin e një të riu kosovar që pasi mbaron studimet, kthehet në vendlindje, por ky kthim bëhet tragjik për të, pasi ai si shkollar shpërfillet nga komuna, keqkuptohet nga katundi, shpallet i çmendur nga familja. "Zazen" ndërlidh një shumësi temash: sociale, filozofike, politike, nacionale, religjioze etj. “Zazen” rrëfen ankthin dhe jetën tragjikomike të Zen Zabelit, i cili ka shumë ide, pak kërkesa e aspak mundësi.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: OM Publisher

ISBN: 978-9951-777-06-3

Viti i botimit: 2014

Faqe: 108

Zazen - Ag Apolloni

SKU:  978-9951-777-06-3
CHF15,50Price