• Përshkrimi i librit:

  Ky është një nga librat e serisë “Zbuluesit e vegjël”. Brenda faqeve të tij ka disa kapakë, të cilët fëmijët do t’i hapin plot kërshëri dhe kështu do të njihen me njerëzit që punojnë së bashku për të ndërtuar një shtëpi, do të shohin profesionet e ndryshme, me të cilat njerëzit merren në një spital, do të kuptojnë se si punohet me kafshët dhe si xhirohet një film etj. Prandaj, duke shfletuar këtë libër, i ftojmë të gjithë zbuluesit e vegjël që të mësojnë për gjërat e shumta që mund të bëjnë kur të rriten.

  Certifikuar për sigurinë nga BE

   

  Detaje të librit:

  Shtëpia Botuese: Aeditions

  Botuar në: 2018

  Formati: me kapak të trashë

  Fletët: 16

  Përmasat e librit: 210 x 230 mm

  Grupmosha: (3-6) vjeç

  Zbuluesit e vegjël: Kur të rritem - Ruth Martin

  CHF18,50Price