nga: Dije Demiri-Frangu


Përshkrimi i librit:

“Zemra që të bie tamam” është një udhëtim unik i bukurisë dhe madhështisë së imagjinatës për fëmijë. Ka në të një hapësirë të pafundme poetike, e situr brenda psikologjisë dhe mendjes së fëmijës, që sjell poezinë me motive origjinale urbane, poezinë e dashurisë, lojës, situata të rralla të jetës, krijuar me sharmë dhe dashuri.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Armagedoni

Viti i botimit: 2019

ISBN: 978-9951-780-14-8

Formati: me kapak të hollë

Zemra që të bie tamam - Dije Demiri-Frangu

SKU: 978-9951-780-14-8
CHF16,50Price