Përshkrimi i librit:

Natyrisht se është më e lehtë të kopjohet një model sesa të krijohet diçka e re. Kur bëjmë diçka që tashme dimë si ta bëjmë, kjo e çon botën nga 1 te n, duke shtuar më shumë të diçkaje që është e njohur. Por çdo herë që krijojmë diçka të re, ne kalojmë nga 0 te 1. Veprimi i krijimit është i veçantë, siç është edhe momenti i krijimit, dhe rezultati eshtë diçka e re dhe e pazakontë. Ky libër është se si të arrijmë atje.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Botimet Pema

Botuar në: 2016

ISBN: 978-9951-721-12-7

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 220

Përmasat e librit: 139 x 211 x 24 mm

Zero të një - Peter Thiel , Blake Masters

SKU: 978-9951-721-12-7
CHF27,50Price