nga: Anthony Robbins

 

Përshkrimi i librit:

Anthony Robbins është një nga motivuesit e mëdhenj të kësaj breznie. Zgjoni Gjigantin e Brendshëm është një paraqitje magjepsëse dhe intriguese e gjetjeve dhe vështrimeve të brendshme më të zhvilluara të një spektri të gjerë çështjesh, përfshirë vetëdijshmërinë në rritje se suksesi i vërtetë varet së pari nga vlerat e qëndrueshme dhe shërbimi ndaj të tjerëve.

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Elta Bs

Botuar në: 2011

ISBN: 978-9951-544-16-0

Formati: me kapak të hollë

Fletët: 528

Zgjoni Gjigantin e Brendshëm - Anthony Robbins

SKU: 978-9951-544-16-0
CHF26,00Price