Përshkrimi i librit:

Ky libër ka një laps të veçantë. Merreni në dorë dhe mësoni ta zotëroni dale ngadalë, duke ndjekur vijat e ndërprera dhe duke plotësuar figurat.Vogëlushë të dashur, kjo është një mënyrë e shkëlqyer që të mësoni të shkruani për here të parë! E mira është se gjurmët e lapsit fshihen, kështu që ju keni mundësi të shkruani e të shkruani. Mund ta merrni librin edhe me vete, sepse ai ka një dorezë të posaçme për ta mbajtur si çantë.

 

Detaje të librit:

Shtëpia Botuese: Aeditions

ISBN: 978-9928-240-80-4

Formati: me kapak të trashë

Fletët: 26

Grupmosha: 3-6 vjeç

Zotëro Lapsin (Shkruaj-Fshi-Mëso)

SKU: 978-9928-240-80-4
CHF15,50Price