Rreth nesh

Bildung Bücher Bücherregalen

Historia e shumë njerëzve që jetojnë në diasporë e nuk kanë qasje në librat në gjuhën shqipe na frymëzoi ta fillonim këtë librari online...
 

Cili është motivimi, modeli i biznesit dhe filozofia jonë?

Në vitin 2019 ne filluam me qëllimin për t’i bërë librat ndërkombëtarë që janë përkthyer në gjuhën shqipe dhe librat shqip të qasshëm për diasporën tonë në të gjithë Evropën me cilësinë e zakonshme zvicerane dhe evropiane. 
Me mbi 1 000 libra, në bashkëpunim me mbi 60 shtëpi botuese dhe librari lokale, ne jemi jo vetëm të parët, por edhe libraria online më e madhe shqiptare në diasporën evropiane dhe zvicerane.
 
Qëndrueshmëria

Ne nuk e përdorim qëndrueshmërinë vetëm për qëllime të marketingut. I gjithë ekipi ynë e jetëson këtë filozofi me shpirt e zemër. Pse?


Që nga fillimi i themelimit tonë, ne kemi ndjekur qëllimin që t’ua lehtësojmë librarive vendore dhe shtëpive botuese në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni qasjen në tregun evropian duke siguruar logjistikën në vend dhe prokurimin e mallrave me çmime të arsyeshme. Ne nuk llogarisim vetëm në transportin me ofrues jotransparentë të shërbimeve të shpërndarjes dhe me shpërndarje që zgjasin me javë, por përkundrazi, ne transportojmë librat te shpërndarësi ynë në Zvicër në bashkëpunim me kompani të besueshme të logjistikës. Nga këtu, librat shpërndahen nga kompani zvicerane dhe evropiane të shpërndarjes dhe arrijnë në shtëpitë tuaja sigurt, komod dhe brenda pak ditësh.


Cilat janë risitë e ardhshme?

  • Zgjerimi i mundësive të pagesës me TWINT dhe blerja në llogari.

  • Baza e të dhënave të produkteve është zgjeruar për të përfshirë mbi 10 000 libra.

  • Gama e produkteve është zgjeruar duke krijuar partneritete të reja me tregtarë vendës shqiptarë, që do të thotë, jo vetëm libra, por çdo gjë që i duhet lexuesit për një përvojë të këndshme leximi.

K%20Kuci%20Bozhdaraj_edited_edited_edite

Krenare Kuci Bozhdaraj

General Manager & Co-Founder

Florian Bozhdaraj

Business Development & Co-Founder