Dërgesa dhe kthimi

Kostot e transportit janë paraqitur në shportën e blerjeve gjatë procesit të porosisë, në mënyrë që të shihni se cilat shpenzime të transportit do të përballoni përpara se të kryeni porosinë tuaj:

 

Dorëzimi në Zvicër
Në porositë mbi vlerën 30 CHF, është posta falas. Nëse vlera e porosisë është më shumë se 30 CHF, ne ngarkojmë CHF 4,00 kosto të transportit.

Kohëzgjatja: 3-8 ditë pune*

Dorëzimet në Evropë:

Dorëzimet në një adresë jashtë Zvicrës dhe Lihtenshtajni janë të mundshme në të gjithë Evropën.

 

Në porositë mbi vlerën 30 CHF, është posta falas. Nëse vlera e porosisë është më shumë se 30 CHF, ne ngarkojmë CHF 6,50 kosto të transportit.

Kohëzgjatja: 5-10 ditë pune*

Të gjitha artikujt dërgohen prej Zvicres.

Paketuar si një dhuratë kushton CHF 4,50 përveç kostove të transportit.

*ditë pune: e hëna në të premte, fundjava dhe festat publike të përjashtuara

Kthimi dhe shkëmbimi

Nëse artikujt e blerë nga librariashqiptare.ch nuk i plotësojnë pritjet tuaja, mund t'i ktheni ato pa përdorim dhe të pa hapura brenda 14 ditëve. Ju keni zgjedhjen midis një dorëzimi zëvendësimi ose një rimbursimi të çmimit të blerjes.

Nëse dëshironi një dërgesë zëvendësimi, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë të klientëve përpara se ta dërgoni përsëri dhe ta bëni këtë kërkesë direkt.

Nëse nuk doni një dorëzim zëvendësimi, ju lutemi thjesht dërgoni artikullin e prekur përsëri pa koment dhe ne do të rimbursojmë çmimin e blerjes.

Nëse është një shpërndarje e gabuar ose mall i dëmtuar, ne do të rimbursojmë postën për kthimin përveç çmimit të blerjes. Në këtë rast, gjithashtu, ju lutemi kontaktoni departamentin tonë të shërbimit të klientit dhe përshkruani situatën.

Ju lutemi vini re se librat e huaj të importuar nuk kthehen, pasi ne i blejmë ato për ju jashtë vendit. Gjithashtu të përjashtuar nga shkëmbimi janë kalendarët dhe librat vjetorë, si dhe librat elektronikë dhe kuponat.

Adresa e kthimit mund të gjendet në faturë.

Kushtet e dorëzimit

Thjesht paguani online
Më kartë krediti, online banking ose më parapagim.

Mundësitë e pagesës

Transporti

Socials

Përfitoni nga ofertat tona

  • Facebook
  • Instagram

Regjistrohu për newsletter tonë

© Copyright Librariashqiptare.ch

Libraria Shqiptare KLG, All Rights Reserved