Pagesa me

TWINT

1. Hapni aplikacionin tuaj TWINT dhe prekni simbolin e kodit QR.

 

2. Tani skanoni kodin QR me pajisjen tuaj mobile nga laptopi ose kompjuteri juaj.

3. Vendosni shumën totale dhe konfirmoni pagesën.

4. Nëse nuk e keni përfunduar porosinë, kthehuni në faqen kryesore për ta përfunduar.